28 septembrie 2012

19 septembrie 2012

O reducere prinde bine

  Anul acesta ai un eveniment important? Boema Events iti sare in ajutor cu o reducere. Trimite pe urmatoarea adresa de email " boema.events@yahoo.com " cuponul si vei beneficia de o reducere binevenita. Nu ezita si de o alta supriza vei beneficia. :)


27 august 2012

Rozul dragostei


    Bianca si Marius, doi tineri frumosi si deosebiti. Ei au ales ca data in care sa-si uneasca in fata lui Dumnezeu dragostea - 28 iulie 2012, o zi frumoasa, norocoasa dar si foarte calduroasa. Totul s- a petrecut  in frumosul oras Campulung.










 

28 mai 2012

Aranjamente florale...

      Florile … ne inconjoara in orice situatie ne-am afla: botez, nunta, inmormantare. Ele reprezinta de multe ori “pata de culoare" ce da farmec lumii in care traim, caci inflorirea fragililor, dar gingasilor toporasi, primavara, este asteptata de toata lumea ca un mare eveniment, iar toamna cu greu ne despartim de frumoasele si “zburlitele” crizanteme, care uneori rezista in fata frigului pana in noiembrie.






 
 Sper ca si voua v-au placut aceste combinatii superbe de flori pentru ocazii speciale.

15 mai 2012

Ring pillow ...





Spectacol de baloane...

Cine nu isi doreste sa danseze sub o ploaie delicata de baloane?! In mod sigur toti am visat macar o data aceasta scena magica.


     De aceea am zis sa implinesc si eu tuturor aceasta minunata clipa in cele mai deosebite momente din viata lor, "noul concept de spectacol pentru evenimente indoor / outdoor".


   Stiati ca, cu doar un click in cateva secunde incepe feeria, peste 5000 de baloane pe minut. Merita sa incercati si nu o sa regretati.




30 martie 2012

Candy Bar...

     Noul trend la petrecerile private, tematice, nunti si botezuri este deliciosul... CANDY BAR. Este amuzant si diferit; ca orice alt element de decor, se poate personaliza tinand cont de tematica evenimentului sau de culorile locatiei.




  Monocrom inseamna distinctie sau eleganta, multicolor semnifica veselie sau amuzament



    Cine poate rezista tentatie de a gusta macar una din aceste magice combinatii de jeleuri, bomboane, caramele, drajeuri, ciocolatele, dropsuri, acadele si lista poate continua la nesfarsit.... Cine???
     Nimeni.... (nici macar fetele la dieta :)) :)) ). 

Lumanari cununie...

   Lumanarile sunt un accesoriu obligatoriu pentru orice cununie religioasa. Oricat de "moderni"am fi, ajungem sa intelegem ca, de fapt, tocmai accentele traditionaliste confera nuntii noastre farmec si unicitate.










  Simbol al puritatii sufletesti si al iubirii, lumanarile de cununie semnifica modelul luminos al nasilor care-i indruma pe miri pe timpul vietii. Ele au menirea de a lumina noua cale pe care porneste cuplul in viata.
   Prin traditie, lumanarile pentru cununia religioasa sunt cumparate de nasi (impreuna cu voalul si parura miresei).
In timpul ceremonialului de nunta, lumanarile sunt purtate de o domnisoara de onoare insotita de un cavaler de onoare, acestia deschizand alaiul (daca mirii doresc o nunta cu domnisori de onoare). In cazul in care nu sunt domnisori de onoare, lumanarile sunt purtate de nasi.



28 martie 2012

Buchete inedite...

  M-am gandit sa va prezint si voua ce am descoperit pe internet zilele trecut, cateva imagini frumoase, chic si nonconformiste cu buchete de mireasa, nasa sau de ce nu, pentru domnisoarele de onoare...






  Sper ca v-au placut si voua aceste idei inedite despre noua conceptie a buchetelor de mireasa...